FIZETÉS

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Számláinkat a már korábban megállapodott fizetési feltételekkel kell teljesíteni a számlán feltüntetett határidőig, amit általában készpénz vagy banki átutalási feltétellel bocsátunk ki.

Bankszámlaszám: Qualiter Research Lab Kft. Magnet Bank 16200151-18535693

A fizetés napjának az a nap tekintendő, amelyen a vételár a Qualiter Research Lab Kft. folyószámláján megjelenik.

 

FIZETÉS MÓDOK

A webáruházban való rendeléskor több fajta fizetési mód választható:

 

 1. Banki átutalás (Előre utalás)

Banki átutalás esetén, a megrendelést követően megkapott díjbekérő alapján kell elutalni a termékek összegét, a közlemény rovatba fel kell tüntetni a Megrendelés azonosítót, mely a megrendelést visszaigazoló e-mailben található. A banki könyvelés hozzávetőlegesen 4 órát vesz igénybe, kizárólag ennek megtörténte után kezdjük el a szállítási ügyintézést. A rendszerünk automatikusan érzékeli az összeg bankszámlára történő beérkezését, így arról azonnal kiállításra és kiküldésre kerül a számla, a rendeléskor megadott e-mail címre.

 

 1. PAYPAL

Amennyiben rendelkezik PayPal regisztrációval, bankkártya adatainak megadása nélkül is vásárolhat online áruházunkban. A megrendelés átvétele illetve kiszállítása a sikeres fizetés után lehetséges.

 

MIT JELENT A PAYPAL?

Vásároljon, küldjön vagy fogadjon pénzt néhány kattintással!

Fizessen PayPal-al és adjon nagyobb biztonságot pénzügyi és vásárlási információinak! Gyors, így időt takaríthat meg, amivel megkönnyítheti pénzügyi tranzakcióit! A PayPal rendszer minden számlázási és fizetési információt eltárol, így nem szükséges minden alkalommal megadnia azokat.

 

FIZESSEN BIZTONSÁGOSAN, PAYPAL-LAL!

Maradjon biztonságban!

A Paypal kódolja személyes pénzügyi információit, így azokhoz kizárólag Ön férhet hozzá. Vásárlásai is védelem alatt állnak, azonban ha mégis problémája lenne a rendelésével vagy valaki engedély nélkül használta a fiókját, segítünk Önnek elrendezni a dolgokat.

 

FIZESSEN TÖBBFÉLEKÉPPEN!

A PayPal egyedülálló rugalmasságot biztosít Önnek:

 • bankkártyával,
 • hitelkártyával,
 • PayPal egyenlegéről és
 • közvetlenül a bankkártyájáról is fizethet.
 •  

INGYENES!

A PayPal regisztráció ingyenes és egyszerű a www.paypal.hu oldalon.

 • Válasszon PayPal fióktípust – személyes vagy üzleti -, adja meg email címét, egy személyes kódot és néhány adatot.
 • Ezután kap egy emailt a PayPaltól, amellyel aktiválhatja számláját és hozzárendelheti bankszámláját vagy bankkártyáját és már vásárolhat is! 
 • Nincs más teendője, mint a regisztráció után élvezni a PayPal minden előnyét! Biztonságosan intézheti pénzügyeit interneten keresztül, hiszen nem kell többé idegeneknek megadnia pénzügyi adatait!

 

 1. BARION

Kényelmes, gyors, biztonságos fizetés bankkártyával vagy prepaid egyenlegről.

MIT JELENT A BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

FIZESSEN KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadnia bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrál, soha többé nem kell begépelnie a kártyaadatait egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címe és jelszava. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságot is növeli! Fizetéshez használható

 • Mastercard vagy Maestro bankkártya
 • Visa vagy Electron bankkártya
 • Amex bankkártya

FIZESSEN KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL

Ha nincsen bankkártyája, fizetéshez használhatja, az előre feltöltött Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei is tudnak Önnek pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címe és jelszava megadásával tud fizetni.

INGYENES

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem. A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

BARION ALKALMAZÁS

A Barion alkalmazásokkal követheti vásárlásait, Barion egyenlegét is itt kezelheti, illetve pénzt küldhet vagy fogadhat.

ELSŐ A BIZTONSÁG

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja-e meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ A BARION OLDALÁN

www.barion.com

 

 1. Fizetés Készpénzzel és Utánvéttel:

Készpénzes fizetésre az átvételi ponton sajnos nincs lehetőség. Az átvételi ponton, kizárólag a pénzügyileg rendezett megrendeléseket tudjuk átadni. Utánvétes fizetésre az áruk típusa és a minőségi szolgáltatás fenntartása érdekében jelenleg sajnos nincs lehetőség.