Kérjük, figyelmesen olvasd el az alábbi tájékoztatót!

Általános tájékoztatás

A http://www.oncologic.hu weboldalt (a továbbiakban: weboldal) az Oncologic Kft.  (a továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti. A Szolgáltatóról további adatokat az Impresszum menüpontban találsz.

A weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az oldalon meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat. Kérjük, hogy ne látogasd weboldalunkat, ha ezekkel a feltételekkel nem értesz egyet.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

 

Szerzői jogok

A weboldal szerzői jogvédelem alá tartozik. A weboldal és az azon megjelenő műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Szolgáltató jogosult. Az oldalon előfordulnak egyéb, nem Szolgáltató által készített tartalmak is. E tartalmak (pl. terméktesztek) forrását, szerzőjét minden esetben feltüntetjük. Amennyiben szerzői jogi kérdésed merül fel, úgy kérjük, keress minket a hello@qualiter.hu e-mail címen, készséggel állunk rendelkezésedre.

A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

 

Információk

A weboldalon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, és nem minősül ajánlattételnek.

A felelősség kizárása

A weboldal üzemeltetője nem tartozik felelősséggel azon károkért, amelyek a

  • a weboldal használatával kapcsolatosak,
  • a weboldal használatából, használatra képtelen állapotából származnak,
  • a weboldal nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy más rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.
  • Az hu weboldal üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget az oldalon keresztül megvásárolható termékek egészségre gyakorolt bármilyen hatásával kapcsolatban sem.