Szállítási feltételek

  1. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL (Várhatóan 1 munkanap a feladástól számítva)

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és akár 1 munkanapon belül a kezedben foghatod a megrendelésedet!

Mikor és hogyan történik a kiszállítás?

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8 – 18 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatunk.

Honnan tudhatok meg bővebb információkat a csomagomról?

Csomagodat az összekészítés után átadjuk szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben is küldünk értesítést.

Nem talált otthon a kézbesítő? Ingyenesen újra kiszállítjuk!

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a futár jelenlétében ellenőrizd le!

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Szállítási díj:

Szállítási díjak / csomag

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, alatta 2990 Ft.

A fent feltüntetett díjak bruttó összegek, az Áfát tartalmazzák! Akciós ajánlataink keretében a szállítási díjak megváltoztatásának jogát fenntartjuk!

Szerződött futárszolgálat partnerünk:

Fürgefutár

  1. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A QUALITER ÁTVÉTELI PONTON

A megrendelt terméket személyesen is átveheted saját átvételi pontjainkon, DÍJMENTESEN! Kizárólag előre utalásos vagy bankkártyás (Barion, Paypal) fizetéssel lehet átvenni a csomagot. A helyszínen készpénzes kiegyenlítésre nincs lehetőség, valamint készpénzt nem tartunk a helyszínen. Az átvételi ponton, kizárólag a pénzügyileg rendezett megrendeléseket tudjuk átadni.  Köszönjük a megértésedet!

Átvételi pontok:

1015 Budapest Hattyú utca 14. 9.emelet folyosó végén balra az utolsó ajtó

Szállítási díj: (Fizetési módtól függetlenül) 0 Ft

TOVÁBBI TÁJÉKOZTATÁS:

Előfordulhat, hogy egyes termékeink raktárról történő beszállítása több napot is igénybe vesz. Erről és a szállítási időpontról tájékoztatunk, amint pontos információink vannak a termék elérhetőségéről.