Garmin Vivosmart 4 aktivitásmérő okosóra

46 900 Ft

Hangsúlyozd ki egészséges életviteledet a Vivosmart 4 tevékenységkövetővel. Ez a kecses, úszásra is alkalmas készülék számos fitnesz alkalmazással előre betöltve érkezik, így társad lesz egy egészségesebb, aktívabb életstílus mellett is. A csuklón mérő pulzoximéter segít megbecsülni vérének oxigén telítettségét még alvás közben is, vagy bármikor a nap folyamán. Méri továbbá a szívritmusodat, légzésgyakorlatokkal segít ellazulni, és megbecsüli VO2 max értékét is. Ezen felül a Body Battery energiafigyelő alkalmazással azt is láthatja, mikor áll készen egy újabb megmérettetésre vagy célszerűbb esetleg pihenned. Medencés úszáshoz vagy zuhanyzáshoz is viselheted, hiszen a vivosmart 4 ellenáll a víznek, az akár 7 napig működő akkumulátorával pedig biztosítja, hogy ne kelljen minden nap levenned tölteni.

Doboz tartalma: Vivosmart 4, Töltő/adatkábel

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , , , , , Címkék: ,
Add to compare

Leírás

  • Kecses, okos tevékenységkövető1 , mely divatos kialakításával és a stílusos, fém betéttel illeszkedik öltözékéhez
  • Fejlett alváskövetés REM szakaszok figyelésével és véroxigén szaturációs szint nyomon követésével a csuklón mérő pulzoximéterrel
  • Állóképesség és egészség figyelemmel tartása csuklón mérő szívritmusmérővel3 , egész napos stressz-szint követéssel, lazító légzésgyakorlatokkal, VO2 max becsléssel és Body Battery™ energiaszint becsléssel
  • Különálló időzítők sétához, futáshoz, erősítős edzésekhez, jógához, medencés úszáshoz és egyebekhez
  • Rezgéses figyelmeztetés riasztásokra, okostelefonos értesítésekre, szöveges üzenetekre és egyebekre
  • Akár 7 napos akkumulátoros üzemidő (alváskori puzoximéteres mérés nélkül)

 

STÍLUSOS, OKOS KIALAKÍTÁS

Ez a kecses csuklón viselhető tevékenységkövető számos színben érhető el, így igazodik stílusodhoz. A fém betét kihangsúlyozza a könnyen leolvasható, fényes kijelzőt, amely csak akkor kapcsol be, ha szükséged van rá. Ha pedig bekapcsol, a beépített fényérzékelő úgy állítja a megvilágítást, hogy az mindig jól látható legyen. Legyél akár az irodában, az edzőteremben, a medencében vagy bárhol, a Vivosmart 4 ideális társ a mindennapokra.

 

EGÉSZSÉG BÁRHOL, BÁRMIKOR

A pulzoximéter a Vivosmart 4-ben segít megbecsülni testednek véroxigén-telítettségét, mely számos körülmény hatására változik. Ez az érték rálátást ad arra, hogy tested hogyan használja fel az oxigént. Kapcsold be éjszakára az SpO2 funkciót, így láthatja, hogyan reagál tested alvás közben.

Az alvás fontos az általános egészséged, állóképességed és fizikai teljesítményed szempontjából. Hogy lásd, hogyan alszol, a Vivosmart 4 mutatja, mikor aludtál felületesen, mélyen vagy voltál éppen REM szakaszban az éjszaka során.

A Body Battery energiamonitor a Vivosmart 4-ben a stressz, szívritmus-variabilitás (HRV), alvási adatok és tevékenységkövetést figyelembe véve számolja ki tested energiatartalékát, így annak megfelelően tervezheted napjaidat.

 

KÖVESD AKTIVITÁSODAT EGÉSZ NAP!

A Vivosmart 4 minden nap személyre szabott lépéscélokat határoz meg, majd mutatja, hol tartasz a folyamatban. Ezen felül figyeli a megmászott emeleteket, elégetett kalóriát, intenzív mozgással töltött időszakokat. Ha túl sokáig maradtál tétlen, egy riasztás erre is figyelmeztethet.

Az előre betöltött tevékenységekkel elemezheted gyakorlataidat. Ha erősítős edzést végez, számolja ismétléseit és a köztük eltelt pihenőidőt.

Az Elevate™ szívritmusmérővel a Vivosmart 4 a csuklódon rögzít adatokat és becsüli meg VO2 max értékét, így jobb rálátásod lesz állóképességedre.

 

 

 

Használati útmutató

Karbantartási tanácsok

További információk

Szín:

Fekete (S/M), Fekete (L), Bordó, Szürke

Gyártó

Nem

,

Szín

, ,

Kijelző méret

Kijelző típus

Súly

Akkumulátor/működési idő

Vízállóság

,

Óraüveg típusa

GPS

Szívritmusmérő

EKG

Felbontás

Lépésszámlálás

Mozgásra figyelmeztetés

Stressz mérés

Alvásadatok mérése

Elégetett kalória számlálás

Telefonos értesítések

Alkalmazás/kompatibilitás

Gyorsulásmérő

Zenelejátszás

Okosklinika kompatibilitás

Egyéb

Sportágválasztás

VO2 max becslés

Karóra funkciók

Sportok

, ,

Regenerálódási idő

Légzőgyakorlatok

Szíj hossza

Tokozás típusa

Beépített memória/memóriakártya:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Garmin Vivosmart 4 aktivitásmérő okosóra” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük