Nokia/Withings Thermo okoshőmérő

33 900 Ft

JELEN TERMÉKRE ELŐRENDELÉST TUDUNK FELVENNI!

A NAGY ÉRDEKLŐDÉS ÉS A KIALAKULT COVID-HELYZET OKÁN A SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK HOSSZABBAK A  MEGSZOKOTTNÁL! A GYÁRTÓ FOLYAMATOSAN SZÁLLÍTJA A TERMÉKEKET, A PONTOS SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐRŐL MINDEN ESETBEN TÁJÉKOZTATJUK VÁSÁRLÓINKAT! KÖSZÖNJÜK A TÜRELMET! A Nokia Thermo jóval többet tud a hagyományos lázmérőknél: két másodperc alatt megméri a testhőmérsékletet, és lehetőséget nyújt arra, hogy családod egészségi állapotát iPhone készülékeden kövesd nyomon. Ez a könnyen használható halántékon keresztül mérő lázmérő 16 infravörös érzékelővel és egyszerre több mint 4000 méréssel biztosítja a legpontosabb eredményt

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: SCT01‑All‑Inter Kategóriák: , ,
Add to compare

Leírás

KIEMELKEDŐ PONTOSSÁG

A HotSpot Sensor technológiának köszönhetően a Thermo nagy pontosságú mérésre képes, miközben bárki tud vele lázat mérni. 16 infravörös érzékelője több mint 4000 mérés alapján találja meg a legmelegebb pontot és biztosítja a legpontosabb eredményt.

 

GYORS ÉS EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Mindössze egy egyszerű mozdulat és két másodperc kell a testhőmérséklet megállapításához. Az érintőképernyőn akár nyolc személy közül választhatod ki azt, akihez a mérés tartozik. A Thermo azzal is számol, hogy a normál testhőmérséklet az életkor függvényében változik: a hozzá rendelt személyeknél LED jelzőfény mutatja, hogy a mért testhőmérséklet normálisnak, hőemelkedésnek vagy láznak minősül-e.

 

HIGIÉNIKUS

Nem szükséges a bőrhöz érinteni. A Thermo nem érintkezik nyállal, fülzsírral vagy más testfolyadékkal – így biztosítja a lázmérés leghigiénikusabb módját.

Intelligens lázkezelés

A mérések Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül automatikusan szinkronizálódnak iPhone készülékeddel. A Thermo alkalmazás korra, láztörténetre és tünetekre alapozva nyújt alapos értelmezést. Ráadásul jegyzeteket, fényképeket és emlékeztetőket is készíthetsz.

ORVOSTECHNIKAI MINŐSÍTÉSSEL

A Thermo lázmérőt az Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszerügyi hivatala is elismerte. Az alkalmazás része a bostoni gyermekkórház egészségügyi oktatóanyagát tartalmazó Thermia.

Apple-kompatibilis

A Thermo alkalmazás az iOS 8 vagy újabb rendszerrel kompatibilis, és szinkronizálható az Apple Egészség alkalmazásával.

Kiemelt jellemzők

  • HotSpot Sensor technológia: 16 érzékelő és 4000 mérés
  • Mindössze egy mérésre és két másodpercre van szükség
  • Higiénikus infravörös mérés a halántéknál
  • Azonnali egészségügyi tanácsadás a Thermia, a bostoni gyermekkórház által kidolgozott szolgáltatás segítségével
  • Az első Wi-Fi kapcsolattal rendelkező lázmérő
  • Automatikus szinkronizálás iPhone készülékkel Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül
  • Akár két éves akkumulátor-üzemidő

További információk

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nokia/Withings Thermo okoshőmérő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük