Polar IGNITE okos sportóra

66 900 Ft84 900 Ft

A Polar Ignite egy olyan fitneszóra, amely segít elérni a lehető legjobb teljesítményt. A csuklón mért pulzusszámot az óra a Polar Precision Prime™ csuklóérzékelős technológiával méri, a sebességet, a távot és az útvonalat pedig GPS segítségével állapítja meg. A Nightly Recharge™ minden éjjel méri a regenerálódási állapotot, a FitSpark™ edzési útmutató pedig személyre szabott tréningútmutatót biztosít a edzési előzmények, az erőnlét és az aktuális regenerálódási állapot alapján. Az új Sleep Plus Stages™ alváskövetés figyelemmel kíséri az alvásfázisokat (REM, könnyű és mély alvás), és alvásra vonatkozó visszajelzést, valamint számban kifejezett alvásértéket biztosít. A Polar Ignite a Serene™ irányított légzőgyakorlatnak köszönhetően segít a relaxálásban és a stresszoldásban.

Doboz tartalma: Polar Ignite fitness karóra
Töltőkábel

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , , , ,
Add to compare

Leírás

TELJESÍTMÉNYRE SZABVA

A Polar Ignite a legújabb sporttechnológia és a könnyű kialakítás kombinációja. Akár a fitness-ben, akár más ágazatban szeretnéd mérni a teljesítményedet, a Polar Ignite készen áll. A Polar Ignite lehetővé teszi, hogy minden egyes sporthoz testreszabott beállításokat használj.

 

SZABD SZEMÉLYRE!

A Polar Ignite cserélhető csuklópántjainak köszönhetően bármilyen stílushoz illeszkedik. Válaszd ki a kedvencedet a Polar kínálatából, vagy használj bármilyen 22 mm-es csatlakozószélességű óraszíjat. Sportszíjak és szptt szíjak közül választhatsz, így valóban megtalálod az igazán Hozzád illő stílust.

 

FINOMHANGOLD EDZÉSEIDET!

A Nightly Recharge megmutatja, hogy a tested mennyire regenerálódott az edzés és a stressz hatásaiból. Az arra vonatkozó információkat kombinálja, hogy mennyire nyugodott le a vegetatív idegrendszered (ANS) az alvás korai szakaszában, valamint, hogy mennyire aludtál jól. Az óra mind az ANS-állapot, mind a kialvadtsági állapotot összeveti a szokásos szinteddel a Nightly Recharge státusz kiértékelése érdekében, valamint a Polar Flow alkalmazásban megjelenített, gyakorlatokra, alvásra és az energiaszintek szabályozására vonatkozó személyre szabott tippek összeállításához.

A FitSpark™ edzési útmutató az igényeidnek megfelelő, használatra kész edzéseket kínál számodra az órádon keresztül. Az edzések úgy épülnek fel, hogy megfeleljenek az edzettségi szintednek, az edzési előzményeidnek, valamint a regenerálódásodnak és a felkészültségednek az előző éjszakádra vonatkozó Nightly Recharge státuszod alapján. A FitSpark minden nap 2–4 edzési opciót biztosít: egy legjobban rád szabott lehetőséget, illetve 1–3 másik alternatívát, amit helyette választhatsz. Naponta maximum négy javaslatot kapsz, összesen 19 különböző edzés közül. A javaslatok kardió-, erőnléti és kiegészítő edzés kategóriákra oszlanak.

A Sleep Plus Stages automatikusan nyomon követi az alvás mennyiségét és minőségét, és megmutatja, hogy mennyi időt töltöttél az egyes alvásfázisokban. Összefoglalja az alvási időd és az alvási minőséged adatait egyetlen könnyedén áttekinthető érték, az alvásérték formájában. Az alvásérték megmutatja, hogy hogyan aludtál a jelenlegi tudományos alváskutatások alapján meghatározott mutatókhoz hasonlítva. Ha összehasonlítod az alvásértéket a szokásos szinteddel, az segíthet annak felismerésében, hogy a napi rutin mely szempontjai befolyásolhatják alvásodat, és melyeken kell változtatnod.

A Serene™ légzőgyakorlat egy olyan stresszkezelő eszköz, amely segít ellazítani a tested és lecsendesíteni az elméd. Lassú diafragmatikus légzésen vezet végig, amelynek egészségügyi előnyeit már bizonyították. A légzőgyakorlatok során az óra visszajelzéseket ad a légzés és a szívdobbanások között eltelt idő összhangjára vonatkozóan. Nyomon követi az egyes nyugalmi zónákban töltött időt, azt az időtartamot, amely során a lassú légzésnek köszönhetően a szív ritmusa követte a légzés ritmusát.

 

Használati útmutató:

https://okosorakozpont.hu/wp-content/uploads/2019/11/polar_ignite-hasznalatbaveteli_utmutato.pdf

https://okosorakozpont.hu/wp-content/uploads/2019/11/polar_ignite_hasznalati_utmutato.pdf

További információk

Szín:

Fekete-réz Design díjas, Fekete, Fehér, Sárga, Rosegold

Gyártó

Nem

Sportok

, ,

Méret:

S, M/L

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.)

Kijelző típus

Súly

Akkumulátor/működési idő

Vízállóság

,

Tokozás típusa

Karóra funkciók

GPS

,

Beépített memória/memóriakártya:

Szívritmusmérő

EKG

Térképkezelés, útvonalak

Felbontás

Lépésszámlálás

Mozgásra figyelmeztetés

Sportágválasztás

VO2 max becslés

Stressz mérés

Alvásadatok mérése

Elégetett kalória számlálás

Regenerálódási idő

Légzőgyakorlatok

Telefonos értesítések

Alkalmazás/kompatibilitás

Gyorsulásmérő

Zenelejátszás

Okosklinika kompatibilitás

Letölthető edzéstervek

Egyéb

Szín

, , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Polar IGNITE okos sportóra” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük