Akció!

POLAR M430 GPS sportóra futóknak – Kék , , , , , , , ,

A Polar M430 egy GPS futóóra csuklóérzékelős pulzusméréssel, fejlett edzési funkciókkal és 24/7 aktivitásméréssel – csúcsszínvonalú óra az olyan futók számára, akik nem érik be a kevéssel. Személyre szabott útmutatást és visszajelzést ad az edzés- és aktivitásadatokról, és Bluetoothon kersztül automatikusan szinkronizálja azokat a Polar Flow alkalmazásba.

74 900 Ft 64 900 Ft

Product price:
Additional options total:
Order total:
Összehasonlítás
Termékazonosító: 7217 Cikkszám: 90070084 Kategóriák: , , , , , , , ,

FUTÓKNAK TERVEZVE

A kivételes Polar M430 sport karóra egy speciális, beépített szívritmusmérő szenzorral, GPS navigációval, valamint személyre szabható edzéstervvel rendelkezik. Ennek a teljesen vízálló karórának a szilikon pántja a segítségével kényelmesen a kezére rögzítheti azt. Alkalmas férfi és női viseletre egyaránt.

Ezen óra igazán hatékonnyá képes tenni az edzését az okos funkcióinak köszönhetően, mint például a futóprogram, futóindex, az edzésmód (hogyan hat az edzés a testére) és a „Sleep Plus”, ami figyeli 24 órában a hét minden napján figyeli a tevékenységeit, és egy új, korszerű alváselemzést is végez. Életében először végezhet egy fitness tesztet egy optikai szenzoros, csuklóra szerelhető szívritmusmérővel mellkasi szíj használata nélkül. Az óra nagy kontrasztú kijelzőnék köszönhetően mindenféle időjárás esetén egyszerűen használható a készülék.

PÁNT NÉLKÜL

A Polar M430 a pulzusszámot a csuklón is egyszerűen, pontosan és megbízhatóan képes mérni.*

BÁRMERRE FUTHATSZ

Kövesd nyomon a tempót, a megtett távolságot és a magasságot a beépített GPS segítségével. Ha beltérben futsz, a Polar M430 a csuklód mozgása alapján nyomon követi a tempót és a megtett távolságot.

FITNESZ TESZT EGYSZERŰEN

A csuklóérzékelős pulzusmérésen alapuló Polar fitnesz teszttel bárhol és bármikor lemérheted, mennyire vagy fitt – nincs szükség pántokra.

FUTÁS PROGRAM

Ingyenes, személyre szabott és adaptív edzéstervet kaphatsz, amely hozzád és a céljaihoz illeszkedik.

RUNNING INDEX (FUTÁSI INDEX)

Kövesd figyelemmel, hogyan fejlődik futási teljesítményed.

SLEEP PLUS (ALVÁS PLUSZ)

Az alvás létfontosságú a megfelelő regenerálódáshoz és az általános jóléthez. A Polar Sleep Plus™ (Alvás Plusz) segítségével értékes tudást szerezhetsz az alvási szokásaidról. Tudd meg, milyen minőségű az alvásod, ismerd meg jobban az alvási rutinjaid, és vegyél fel olyan alvási szokásokat, melyekkel fokozott teljesítményt érhetsz el!

Az M430 funkciói

SMART COACHING

 FITNESZ TESZT CSUKLÓÉRZÉKELŐS PULZUSMÉRŐVEL: Ötperces, az aerob állóképességet a nyugalmi pulzus, a szívfrekvencia változékonysága, illetve a háttér-információk alapján mérő teszt. A teszt rendszeres elvégzésével jól nyomon követhető a fejlődés.

 FUTÁS PROGRAM: Készülj futóversenyre a Polar Flow személyre szabott futási edzéstervével. Négy különböző cél közül választhatsz: 5 km, 10 km, félmaraton vagy maraton, és ezáltal egy olyan edzéstervhez juthatsz, amely jól illeszkedik hozzád és a céljaidhoz.

 FUTÁSI INDEX: Megmutatja, hogyan fejlődik a futási teljesítményed.

 TRAINING LOAD (EDZÉSI TERHELÉS): Megmutatja, hogy az edzés mennyire veszi igénybe a szervezetedet, és összehasonlítja a különböző edzések terheléseit. A terhelés folyamatos nyomon követésével felismerheted a saját korlátaidat, és meghatározhatod az edzés szükséges intenzitását és időtartamát. A Polar Flow felületen érhető el.

 AZ EDZÉS HASZNA: Motiváló hatású visszajelzés rögtön az edzés végén, amelyből kiderül, milyen egészségügyi haszna volt az adott edzésnek.

 SMART CALORIES (INTELLIGENS KALÓRIASZÁMLÁLÓ): A Polar M430 számon tartja az elégetett kalóriákat. Minden edzéshez, illetve a teljes napra vonatkozóan is megjelenítheted az elégetett kalóriák számát. A folyamatos pulzusmérés és aktivitásmérés a garancia arra, hogy az elégetett kalóriák mérése pontos és megbízható.

 ACTIVITY GUIDE (AKTIVITÁSI ÚTMUTATÓ): Megmutatja, hogy mennyire voltál aktív a nap folyamán, és tanácsokat ad a napi célod eléréséhez.

 ACTIVITY BENEFIT (AKTIVITÁSI ELŐNYÖK): Visszajelzést küld a napi, heti és havi aktivitásaidról, és megmutatja, hogyan segítenek az aktív döntések egészséged megőrzésében.

 SLEEP PLUS (ALVÁS PLUSZ): A pihentető alvással fokozható a regenerálódás és a teljesítmény. A Polar Sleep Plus™ automatikusan érzékeli az alvás beosztását, mennyiségét és minőségét. Visszajelzést is kapsz az alvásoddal kapcsolatban, így megteheted a szükséges lépéseket a jobb minőségű alvás érdekében.

 CONTINUOUS HEART RATE: A folyamatos pulzusméréssel egy szívdobbanást sem mulasztasz el, és átfogó képet kapsz arról, hogyan viselkedik a szíved a nap folyamán. A folyamatos pulzusmérés nagy segítséget nyújt.

 

Gyártó

Szín

kék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„POLAR M430 GPS sportóra futóknak – Kék” értékelése elsőként