Selected:

Polar M430 okosóra

74 900 Ft

Polar M430 okosóra

74 900 Ft

Futóknak fejlesztve! A Polar M430 egy GPS futóóra csuklóérzékelős pulzusméréssel, fejlett edzési funkciókkal és 24/7 aktivitásméréssel – csúcsszínvonalú óra az olyan futók számára, akik nem érik be a kevéssel. Kövesd nyomon a tempót, a megtett távolságot és a magasságot a beépített GPS segítségével. Ha beltérben futsz, a Polar M430 a csuklód mozgása alapján nyomon követi a tempót és a megtett távolságot.

Doboz tartalma: Polar M430 óra, Töltőkábel

Kiürítés
Add to compare

Leírás

FITNESZ TESZT EGYSZERŰEN

A csuklóérzékelős pulzusmérésen alapuló Polar fitnesz teszttel bárhol és bármikor lemérheted, mennyire vagy fitt – nincs szükség pántokra. Ötperces, az aerob állóképességet a nyugalmi pulzus, a szívfrekvencia változékonysága, illetve a háttér-információk alapján mérő teszt. A teszt rendszeres elvégzésével jól nyomon követhető a fejlődés. A folyamatos pulzusméréssel egy szívdobbanást sem mulasztasz el, és átfogó képet kapsz arról, hogyan viselkedik a szíved a nap folyamán.

 

FUTÁS PROGRAM

Készülj futóversenyre a Polar Flow személyre szabott futási edzéstervével. Négy különböző cél közül választhatsz: 5 km, 10 km, félmaraton vagy maraton, és ezáltal egy olyan edzéstervhez juthatsz, amely jól illeszkedik hozzád és a céljaidhoz. A futási index megmutatja, hogyan fejlődik a futási teljesítményed. A training load (edzési terhelés) megmutatja, hogy az edzés mennyire veszi igénybe a szervezetedet, és összehasonlítja a különböző edzések terheléseit. A terhelés folyamatos nyomon követésével felismerheted a saját korlátaidat, és meghatározhatod az edzés szükséges intenzitását és időtartamát. A Polar Flow felületen érhető el.

Megmutatja a regenerálódási állapotodat is, azaz, hogy mennyi időre van szükség a regenerálódáshoz a következő edzés előtt. A Polar Flow felületen érhető el.

 

AZ EDZÉS HASZNA

Motiváló hatású visszajelzés rögtön az edzés végén, amelyből kiderül, milyen egészségügyi haszna volt az adott edzésnek.

 

SMART CALORIES (INTELLIGENS KALÓRIASZÁMLÁLÓ)

A Polar M430 számon tartja az elégetett kalóriákat. Minden edzéshez, illetve a teljes napra vonatkozóan is megjelenítheted az elégetett kalóriák számát. A folyamatos pulzusmérés és aktivitásmérés a garancia arra, hogy az elégetett kalóriák mérése pontos és megbízható.

 

SLEEP PLUS (ALVÁS PLUSZ)

A pihentető alvással fokozható a regenerálódás és a teljesítmény. A Polar Sleep Plus™ automatikusan érzékeli az alvás beosztását, mennyiségét és minőségét. Visszajelzést is kapsz az alvásoddal kapcsolatban, így megteheted a szükséges lépéseket a jobb minőségű alvás érdekében.

 

 

Használati útmutató

Használatbavételi útmutató

További információk

Szín:

Fehér, Fekete, Narancs

Méret:

S, M/L

Gyártó

Nem

, ,

Szín

, ,

Súly

Akkumulátor/működési idő

, ,

Vízállóság

,

GPS

,

Felbontás

Lépésszámlálás

Mozgásra figyelmeztetés

Stressz mérés

Alvásadatok mérése

Elégetett kalória számlálás

Telefonos értesítések

Alkalmazás/kompatibilitás

Gyorsulásmérő

Zenelejátszás

Okosklinika kompatibilitás

Sportágválasztás

VO2 max becslés

Karóra funkciók

Sportok

, ,

Regenerálódási idő

Légzőgyakorlatok

Szíj hossza

Tokozás típusa

Letölthető edzéstervek

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Polar M430 okosóra” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bezárás
×
×

Kosár