POLAR V800 HR pulzusmérő okosóra, fekete ,

A Polar V800 HR okosóra beépített GPS-szel és érintőképernyős kezelőfelülettel professzionális és elkötelezett sportolók számára ajánlott, akik szeretnének csúcsteljesítményt elérni. Kövesd nyomon edzési adataidat, mint a pulzusszám, sebesség, távolság és útvonal! A Polar V800 HR extra funkciói segítik az edzéseid nyomonkövetését: a légnyomás érzékelő, magasságmérő, számos belső gyorsulásmérő, Bluetooth adatátvitel, ritmus, sebesség és lépés érzékelő mind hozzájárulnak a legjobb teljesítmény eléréséhez.

Pulzusmérő óra sportolóknak kifejlesztve – Közvetlen pulzusszámláló mellkasi övvel; lépésszámlálás, sebességmérés, távolságmérés, tempómérés, útvonalrögzítés; Androiddal és iOS-szel kompatibilis; 50 m-ig (5 ATM) vízálló; GPS, tachométer, accelerometer, magasságmérés, hőmérséklet mérés

 

 

99 900 Ft

Product price:
Additional options total:
Order total:
Összehasonlítás

A Polar V800 HR okosóra  azoknak az elkötelezett sportolóknak lett kifejlesztve, akik mindig a csúcsteljesítményre törekednek. Komolyan veszed a sportolást és szeretnéd professzionális szintre emelni teljesítményedet? Akkor kezdd az edzési eredmények pontos mérésével! Az okosóra segítségével minden edzésünket és egész napos aktivitásunkat mérhetjük, valamint segít átlátni az edzésterhelést és a szükséges regenerációs időt. Folyamatos követése segít elkerülni az alul- vagy túledzettséget.

Áttekintés

 • Minden edzést és az egész nap aktivitását méri
 • Segít átlátni az edzésterhelést és a szükséges regenerációs időt
 • A beépített GPS segítségével nyomon követi a sebességet, a megtett távolságot és az útvonalat is
 • Teljes mértékben testre szabható sportprofilok, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki edzéseiből
 • Tökéletes társ a váltási időt igénylő, több sportágat lefedő edzésekhez
 • A kényelmes hibrid jeladóval még vízben is pontos pulzusadatokat biztosít
 • Lehetővé teszi, hogy megtervezze és kielemezze edzéseit az ingyenes Polar Flow alkalmazás és webes szolgáltatás használatával
 • Kompatibilis a Polar Bluetooth® Smart futó- és kerékpáros érzékelőkkel
 • Vízállóság: 30 m

Funkciók

Pulzusmérési funkciók

 • Pulzusszám ütés per percben / %-ban
 • Pulzustartományok:

Az alapértelmezett pulzustartományok a maximális pulzusszám százaléka alapján öt zónára oszthatók: nagyon könnyű (HRmax 50-60%-a), könnyű (HRmax 60-70%-a), közepes (HRmax 70-80%-a), nehéz (HRmax 80-90%-a) és maximális (HRmax 90-100%-a). A tartományok saját igény szerint is beállíthatók.

 • Pulzusszám a vízben

A kényelmes Polar H7 pulzusmérővel vízben is lehetővé teszi a pulzusmérést.

 • Edzés értékelés

A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindannyiunknak sok segítséget nyújt. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintést láthat, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzésfájlt, vagy ellátogathat a Polar web szolgáltatásokba is egy részletesebb elemzésért.

 • Fitnesz Teszt

A Polar Fitnesz Teszt nyugalmi helyzetben, mindössze öt perc leforgása alatt felméri aerob erőnlétét. Az eredmény, a Polar OwnIndex segítségével kiszámíthatja a maximális oxigén-felvételi értékét (VO2max). A Polar Fitnesz Teszt segítségével saját maga is lemérheti aerob kapacitását, automatikusan, mindenféle erőkifejtés nélkül. Önnek mindössze az edzőkomputerére van szüksége. A Polar Fitnesz Teszt ugyanolyan pontosan határozza meg a VO2max értéket, mint bármely más, maximális erőnlét mérésére szolgáló teszt. A teszt a szívritmust, a nyugalmi állapotban mért szívritmus változékonyságát és a személyes adatokat használja fel az érték meghatározásához.

 • Az ortosztatikus teszt

Az ortosztatikus teszt az aktuális kondíció meghatározására szolgáló egyszerű és megbízható teszt. Megmutatja, hogy a pulzusszám hogyan változik edzés, valamint az olyan tényezők hatására, mint a stressz vagy a betegség. A teszt rendszeres elvégzésével megtudhatja, hogy normál pulzusszámában van-e jelentős változás és mi az, ami azt befolyásolhatja. Segítségével úgy tervezheti meg edzéseit, hogy a teste mindig regenerálódni tudjon.

 • Smart Calories

A jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló kiszámolja az elégetett kalóriák számát. A számítások az Ön egyéni adatain alapulnak: súlyán, magasságán, korán, nemén és a fizikai aktivitási szintjén. A Smart Calories elérhető pulzusmérőkben és aktivitásmérőkben is.

Barométer funkciók

 • Magasság, emelkedés és lejtés
 • Hőmérséklet
 • Dőlésszögmérő

* szükséges hozzá Polar Speed sensor Bluetooth® Smart

GPS funkciók

 • Távolság
 • Sebesség/Tempó
 • Versenytempó

Segít fenntartani az egyenletes sebességet és tempót, és adott idő alatt elérni a beállított célt. Ha például a célja az, hogy 45 perc alatt lefusson 10 km-t, leellenőrizheti, hogy mennyivel jár a meghatározott cél mögött vagy előtt és milyen sebességre vagy tempóra van szükség a cél teljesítéséhez.

 • Futási index

A futási index alapjául a futás közben mért szívritmus és sebesség adatok szolgálnak. Ez napi információkat ad a teljesítmény szintről (az aerob erőnlétről és futási gazdaságosságról egyaránt). Ha a futási hatékonyság javul, akkor a futási teljesítmény gazdaságossága is javul. A V800 modellben a funkció azt is érzékeli, ha felfelé vagy lefelé fut.

 • Vissza a kezdőpontra

Visszavezeti Önt a kiindulópontra a lehető legrövidebb útvonalon, valamint megmutatja az addig fennmaradó távolságot is. Most már kalandosabb utakat is bátran felfedezhet, tudván, hogy egy gombnyomásra van csak attól, hogy megtalálja a visszavezető utat.

 • Útvonal útmutatás

Az előre megtervezett, korábban rögzített és a Polar Flow webes szolgáltatásban megosztott útvonalakat követi.

 • Energiatakarékos üzemmód

Hosszú edzések során segít az elem élettartamának növelésében. A GPS adatokat 1 másodperces vagy 60 másodperces időközönként rögzítheti. A hosszabb intervallum hosszabb rögzítési időt tesz lehetővé, míg a rövidebb részletesebb adatokat biztosít

Edzési funkciók

 • Sportprofilok

Beállíthatod kedvenc sportjaid és minden sporthoz különböző beállításokat határozhatsz meg. Például, minden sporthoz testre szabott nézetet hozhatsz létre és beállíthatod, hogy milyen adatokat szeretnél megjeleníteni edzés közben: csak a pulzusszámot, vagy csak a sebességet és a távolságot – ami leginkább megfelel edzési igényeidnek és követelményeidnek. A hozzáadott érzékelőket is automatikusan érzékeli.

 • Átállási idők a több sportot magában foglaló edzéseken

Megjeleníti az egyik sportágról a másikra történő váltáshoz szükséges időt.

 • Edzési célok

Hozzon létre részletes edzési célokat a Polar Flow webes szolgáltatásban és szinkronizálja azokat órájával. Edzés közben egyszerűen nyomon követheti az óra utasításait.

 • Training load

Megmutatja, hogy az edzés milyen hatással van a szervezetedre, és segíti a különféle edzések összehasonlítását. A edzésterhelési mutató folyamatos nyomon követése segít a teljesítményed maximumának meghatározásában, és a céljaidnak megfelelő edzésintenzitás és terjedelem meghatározását.

 • Regeneráltsági állapot

Találd meg a terhelés – pihenés legmegfelelőbb arányát, kapj azonnali információt kipihentségi állapotodról még az indulás előtt! Ezt az állapotjelzést a korábbi edzések göngyölített terhelési mutatói és a napi aktivitási adatok alapján számolja a pulzusmérő. A kipihentség folyamatos figyelése segíti az edzések tervezését, illetve a túledzettség, valamint az alul edzettség elkerülését.

 • Edzésnapló
 • Heti összefoglalók
 • Visszaszámláló és stopper
 • Ugrás teszt

Segít a láb izomerejének, teljesítményének és az izmok kimerülésének értékelésében. Polar Bluetooth® Smart Stride Sensort igényel.

 

Kövesd testösszetételedet is a Polar okosmérlegekkel!

Gyártó

Szín

fekete

Vízállóság

30 méterig vízálló

Műszaki paraméterek

Súly: 79g
Vízállóság: 30 m
Vastagság: 12,7 mm
Gorilla-glass kijelző
Alumínium és rozsdamentes acél burkolat
Nagyfelbontású kijelző (128×128)
Érintő gesztusok

A doboz tartalma

Polar V800 training computer
Polar H7 bluetoothos pulzusmérő
USB kábel
Polar V800 használati útmutató

Kompatibilitás

A Polar Flow webes szolgáltatás Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8, vagy újabb, és PC Windows XP, Windows 7, Windows 8, vagy újabb rendszerekkel kompatibilis

Akkumulátor üzemidő

Akár 14 óra edzésidő, 50 óra energiatakarékos GPS üzemmódban, 30 nap napi aktivitást mérő idő módban

Kompatibilis érzékelők

Polar H7 pulzusmérő
Polar Bluetooth® Smart lépéshossz érzékelő
Polar Bluetooth® Smart pedálfordulatmérő
Polar Bluetooth® Smart sebességmérő
Polar Kéo Power sensor Bluetooth® Smart (Coming 2014 – 08)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„POLAR V800 HR pulzusmérő okosóra, fekete” értékelése elsőként