Withings Move ECG

44 900 Ft

Analóg vízálló sportóra, ami validált EKG-t mér!

Akár 12hónapos akkumulátor időtartammal, azonnali EKG méréssel és 24 órás aktivitásméréssel és alvásfigyeléssel. Válaszd ezt az órát, és figyelj a szíved egészségére.

Doboz tartalma: Withings Move ECG, CR2430 gombelem

Kiürítés
Add to compare

Leírás

EKG A CSUKLÓDON – AZONNAL

Most először van lehetőséged egy analóg óránál, hogy bárhol, bármikor EKG-t mérj magadon. Egyszerűen csak két ujjunkkal érintsük meg az óra házat és 30 másodperc alatt az óra rögzít egy elektrokardiogrammot.

A pitvarfibrilláció, gyakori és alul diagnosztizált állapot. Az Afib (pitvarfibrilláció) a leggyakoribb szívritmuszavar, amely szívelégtelenséghez vezethet, és a stroke fő kockázata. Pirvarfibrillációban a szív csökkent pumpafunkciója miatt a pitvar nem tud teljes egészében kiürülni, ezért bizonyos idő elteltével kisebb-nagyobb mennyiségű vér marad a pitvarban, amelyből vérrög keletkezhet. Egyes embereknél tünetmentes állapot, mások szívdobogást, légszomjat érezhetnek.

Az Afib betegség felel a stroke esetek több mint 1/3-áért. Minden 4. középkorú betegnél kialalkulhat a betegség. Az Afib betegség felismerése nem könnyű, mert időszakosan jelentkezik és az orvosi vizsgálatkor lehetünk tünetmentesek.

A szív egy elektromos impulzus által vezérelt izom, amely elektromos jeleket rögzíthetjük ez az elektrokardiogram azaz EKG. A MOVE ECG segítségével, ha rendszertelen szívverést érzékelünk azonnal mérhetünk egy EKG-t.

A Withings Move ECG az Innovative Award 2019 díj nyertese, valamint rendelkezik CE európai orvostechnikai eszköz tanúsítvánnyal.

Mérj egy EKG-t és küldd el az orvosodnak!

 

MARADJ AKTÍV!

Köztudott, hogy az aktív élet pozitív hatással van a szívegészségre, ezért a Move ECG az EKG mérése mellett folyamatosan méri a pulzusodat csuklón, valamint fizikai aktivitásadatokat is szolgáltat: kalóriát számol, lépésszámot, megtett távolságot, intervall edzést. A csatlakoztatott GPS-el követhetjük a megtett távolságot a térképen. Vízállósága és és úszáskövető funkciói alkalmassá teszik az úszásedzések közben történő használatra is.

Használati útmutató

További információk

Szín:

Kék-Fehér, Fekete

Szín

, ,

Szíj hossza

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.)

Kijelző méret

Kijelző típus

Súly

Akkumulátor/működési idő

Vízállóság

Óraüveg típusa

Karóra funkciók

GPS

Szívritmusmérő

EKG

Térképkezelés, útvonalak

Felbontás

Lépésszámlálás

Mozgásra figyelmeztetés

Sportágválasztás

VO2 max becslés

Stressz mérés

Alvásadatok mérése

Elégetett kalória számlálás

Regenerálódási idő

Légzőgyakorlatok

Telefonos értesítések

Alkalmazás/kompatibilitás

Gyorsulásmérő

Sportok

Zenelejátszás

Okosklinika kompatibilitás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Withings Move ECG” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük